Pages Navigation Menu

Zoltan Kelemen s-a calificat la Olimpiada

Zoltan Kelemen s-a calificat la Olimpiada

31

Zoltan Kelemen a fost la concursul de la Obersdorf, concursul care a dat ultimele bilete pentru calificarea de la Olimpiada de la Soci din 2014. El a facut un program foarte bun la concurs. La programul scurt a terminat pe locul 6. Programul liber l-a clasat pe locul 6 ultimul loc liber pentru Olimpiada. Zoltan Kelemen a fost pe locul doi in clasamentul tarilor care concurau pentru un loc la Jocurile Olimpice din 2014 de la Soci.

Cea de-a 45-a editie a Nebelhorn Trophy din Germania a fost ultima sansa pentru concurentii si tarile care nu erau calificate la Olimpiada. Punctajul maxim al lui Zoltan Kelemen a fost 194,08 puncte. El este antrenat de Cornel Gheorghe si Maria Bogyo. El va participa a doua oara la Olimpiada, prima data participand in 2010 la Vancouver.

Zoltan Kelemen s-a nascut pe 31 iulie 1986 in Miercurea Ciuc. El este de cinci ori campion national. Zoltan Kelemen s-a antrenat in Miercurea Ciuc, iar acum impreuna cu antrenorul lui Gheorghe Chiper se antreneaza in Elvetia.

Sursa Wikipedia , Agerpres.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>