Pages Navigation Menu

Zilele Timisoarei 2013

Zilele Timisoarei 2013

ziua-Timisoarei-2

Weekend-ul acesta timisorenii isi vor pune haine de sarbatoare. La Timisoara se vor celebra ca in fiecare an, intre 2 si 5 august, Zilele Orasului!

In acest an vom avea parte de 2 premiere:

  1. Timisorenii, prin intermediul retelelor sociale, au fost invitati sa voteze cine ar dori sa cante de  Zilele Orasului. Publicul a votat! Printre invitati se numara: Vunk, Alex Velea, Smiley, Sore si Delia.
  2. In urbea de pe Bega sarbatoarea va dura 4 zile si 4 nopti.

ziua-Timisoarei-1

Manifestarile vor debuta vineri, 2 august, de la ora 09:00 cu un ceremonial militar in Parcul Central. Seara va continua cu un concert in Piata Operei, de la ora 20:00 vor urca pe scena: Desant, Fely & the Band si trupa Vunk.

Ziua de sambata, 3 august, este dedicata celor mici, copiii fiind asteptati,  incepand cu ora 10:00 pe strada  Marasesti (o zona pietonala superba foarte aproape de Piata Unirii) unde sunt programate, lectii de dans, ateliere de pictura, etc. La ora 19:00 la Casa Artelor, pe str. Augustin Pacha, nr.8 (langa Piata Unirii) va avea loc Vernisajul expozitiei ,,Sculptura azi, 4 discursuri”.

Tot in ziua de 3 august vor avea loc si competitii sportitve printre care ,,Cupa oraselor infratite ʺ(turneu de fotbal cu echipe de amatori). Vor participa sportivi din Municipiului Timisoara si echipe invitate din orasele infratite: Graz (Austria), Mulhouse (Franta), Faenza, Treviso si Palermo (Italia), Karlsruhe (Germania), Szeged (Ungaria),  Novi Sad (Serbia) si Nottingham (Marea Britanie).

Seara se va incheia cu mult asteptatul concert din Piata Operei, sustinut de Sore, Alex Velea, Andreea Banica, Delia, Smiley si Ruby.

Duminica, 4 august, copiii sunt asteptati din nou, pe strada Marasesti cu multe activitati dedicate lor. De la ora 19:30 in Parcul Rozelor va avea loc un spectacol folcloric. In Piata Operei, iubitorii de jazz si blues sunt invitati la Festivalul Blues pentru Timisoara. Acest festival se va tine atat in 4 august cat si in 5 august.

Va asteptam, alaturi de noi, sa sarbatorim impreuna zilele orasului nostru!

ziua-Timisoarei-3

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>