Pages Navigation Menu

Zeppelin, the folk machine

Zeppelin, the folk machine

Afis Zeppelin

Prietenii nostrii de la Zeppelin Pub va asteapta pe 19 iunie, la ora 20.30, cu un concert folk de exceptie, sustinut de Marius Matache si Liviu Nechita.
Cei doi artisti isi propun sa va cante si sa va incante cu piese ca: Marea, Colind pentru prieteni sau Unda, piese atent selectionate dintr-o cariera muzicala de peste zece ani, iar barmanul din Zeppelin isi propune sa va desfete si sa va imbete cu beri (si nu numai) ca: London Pride, Black Cab Stout sau La Corne, acestea fiind doar cateva nume din colectia de peste 70 de beri pe care o puteti gasi pe rafturile barului din strada Marin Serghescu, numarul 7 (zona Armeneasca).
Cum spuneam si mai sus, Marius Matache canta folk de mai bine de zece ani, timp in care a cantat in formatia I’mperfect, in cadrul proiectului Gashkademia de Folk sau solo, iar din 2007 putem sa il regasim pe afise ca Marius Matache&Folk Band Imperfect. In 2013 a lansat primul sau album, intitulat Hoinar prin Piata Matache, iar anul acesta, primul sau videoclip pentru piesa Cât de mult.
Liviu Nechita canta la chitara de la varsta de zece ani, trei ani mai tarziu debutand pe scena Cenaclului Columna, cea mai mare manifestare de folk iesean la vremea aceea. In anul 1994, Liviu Nechita devine promotorul Grupului Folk Prefix 032 impreuna cu care castiga Marele Premiu al Juriului de la festivalul Om Bun. In toamna anului 1997 se stabileste in Italia, urmand sa revina periodic in tara pentru a sustine concerte impreuna cu Folk Prefix 032. Anul trecut a lansat primul sau album, intitulat Dor de-acasa.
Impreuna cu staff ul Zeppelin Pub, colectivul redactional al newsup.ro va asteapta la concert. Intrarea este libera.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>