Pages Navigation Menu

YouTube lanseaza o platforma de jocuri video

YouTube lanseaza o platforma de jocuri video

 YouTube lanseaza platforma Gaming ce contine situri si aplicatii legate de jocurile video. Platforma vrea sa concureze cu Twitch, companie pe care Amazon a platit anul trecut un miliard de dolari. 

Platforma YouTube Gaming se concentreaza exclusiv pe continut legat de jocurile video, cu accent pe live streaming. Pe YouTube, oameni au petrecut anul acesta cu 75% mai mult timp urmarind jocuri video, in comparatie cu anul trecut. Utilizatorii de internet privesc in total miliarde de ore jocuri video pe YouTube unde canalul cu cei mai multi “abonati” este de gaming (PewDiePie are 39 milioane de “subscribers”).

Youtube-Logo-Background-HD-Wallpaper

Si Google a incercat sa cumpere liderul in domeniul jocurilor video live-stream – Twitch. Platforma este o modalitate de a concura Twitch.

Cei de la YouTube spun ca platforma va elimina de pe piata experienta “fragmentata” legata de jocurile video, fiindca trebuie sa cauti in locuri diverse pentru a vedea continut live stream de gaming.

Platforma se va lansa pentru inceput in SUA si Marea Britanie si va contine peste 25.000 de pagini si canale de gaming.

Video-urile de gaming formeaza o piata anuala de 3,8 miliarde dolari. YouTube are 72% dintre privitori, insa Twitch este lider la venituri, cu 43% din piata.

Pe YouTube numarul orelor de continut video privit a crescut cu 60% in ultimul an, in timp ce numarul companiilor si organizatiilor care platesc pentru reclame a urcat cu 40%.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>