Pages Navigation Menu

Young Music Festival – festival-concurs muzical ce transformă talentele în artiști

Young Music Festival – festival-concurs muzical ce transformă talentele în artiști

concursul-young-music-festival

Arenele Romane vor găzdui în perioada 17-19 septembrie prima ediție a celui mai mare festival-concurs de muzică menit să transforme tinerele talente în adevărați artiști.

Young Music Festival creează mediul perfect pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani+ de a-și manifesta talentul și chiar de a-l explora și mai mult cu ajutorul unei echipe de specialiști din industria muzicală.

Young Music Festival a luat naștere din dorința de a promova tineri cu un real potențial care își doresc să dea un suflu nou scenei românești prin calitatea muzicii și prin atitudine.

Timp de 3 zile, tinerii vor avea șansa de a cânta live și de a-și demonstra abilitățile pe o scenă pe care au cântat artiști de top atât autohtoni cât și internaționali. Aceștia vor putea interacționa cu oameni-cheie din industria muzicală din România, dar și din afară, având ocazia de a primi sfaturi și informații noi în tot ceea ce privește teoria și practica muzicală.

Selecțiile se vor face pe fiecare categorie de vârstă în parte, astfel:

Grupa I: 5-7 ani

Grupa II: 8-10 ani

Grupa III: 11-13 ani

Grupa IV: 14-16 ani

Grupa V: 16+

Festivalul se va desfășura în 4 etape:

  • Etapa de calificare: Până pe data de 5 septembrie,  cei care doresc să particpe trebuie să trimită un filmulet demo (live) la adresa contact@youngmusicfestival.ro

  • Preselecția: Cei care vor fi selectați, vor lua parte la o preselecție în prima zi a festivalului concurs, 17 septembrie. Toți vor cânta live pe scena Arenelor, momentul lor artistic fiind atent urmărit de un juriu profesionist.

  • Semifinale: Cei mai buni vor avea șansa de a se întrece în semifinalele de pe 18 septembrie

  • Finala:  La fiecare categorie de vârstă vor merge mai departe câte 6 dintre ei, care se vor confrunta apoi în marea finala de pe 19 septembrie.

Juriul va acorda câte 3 premii și câte 3 mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă.

Tinerii vor cânta nu numai în fața juriului, dar și al publicului prezent, acesta din urmă putându-se bucura și de concertele unor artiști români și internaționali.

Programul și regulamentul complet vor fi disponibile curând, odată cu inaugurarea site-ului.

Pentru mai multe detalii, puteți apela următoarele numere de telefon: Cristina Tenea – 0729820843 și Nicoleta Amarandei – 0740828879.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>