Pages Navigation Menu

Wizz Air va fi preluat de Air France?

Wizz Air va fi preluat de Air France?

de1ccf4ccaa16ac255aa24f8c5be4f21

Grupul Air France – KLM este în negocieri avansate în vederea achiziţionării companiei low-cost Wizz Air din Ungaria, un eventual acord permiţând operatorului aerian franco – olandez să se extindă în Europa Centrală şi de Est, afirma site-ul specializat pe aviaţie Luchtvaartnieuws din Olanda, care citează surse din Paris.

Wizz Air, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa Centrală şi de Est, ar oferi Air France – KLM un potenţial masiv de creştere pe acest segment. Air France – KLM are deja o subsidiară low-cost, Transavia, prezentă mai ales în Franţa şi Olanda, dar care este prea mica pentru ca comcura cu alti operatori similare, precum Ryanair si easyJet, fiecare cu sute de aeronave.

Negocierile dintre Air France – KLM şi acţionarii Wizz Air sunt în stadiu avansat, susţin sursele. Anterior, conducerea Air France a vorbit de oportunităţile de achiziţii din Europa, dar fara alte detalii.

Citeste mai mult pe Income Magazine

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>