Pages Navigation Menu

Windows 10 se anunta un succes

Windows 10 se anunta un succes

Noul program de operare Microsoft are numeroase avantaje ce il pot impune pe piata de profil. Utilizatorii il asteapta nerabdatori, mai ales ca Windows 8 a fost o dezamagire.

Americanii au publicat noi detalii tehnice despre Windows 10, ele fiind unele fiind interesante pentru orice utilizator pasionat al tehnologiei, scrie digitaltrends.com. In primul rand, meniul Start se reintoarce, el disparand in versiunea Windows 8.

SONY DSC

Acesta seamana cu cel de la varianta Windows 7, insa ofera si posibilitatea cautarii online. Windows 10 poate integra mai multe dispozitive, inclusiv a celor cu touchscreen. Programul va face o distinctie clara intre ele pentru a putea oferi oricarui utilizator o experienta practica si placuta.

Noua optiune numita Task View permite vizualizarea simultana a tuturor aplicatiilor deschise.

Exista si posibilitatea crearii unor pagini desktop virtuale, in functie de ceea ce doreste fiecare. Nu in ultimul rand, Snap View ofera posibilitatea folosirii mai multor aplicatii simultan, dar si a vizualizarii lor in acelasi timp.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>