Pages Navigation Menu

Willie Nelson vrea să lanseze un brand de produse pe bază de marijuana

Willie Nelson vrea să lanseze un brand de produse pe bază de marijuana

willie-nelson

Cântăreţul de muzică country Willie Nelson vrea să lanseze un brand de produse pe bază de marijuana, dar şi un lanţ de magazine specializate, sub denumirea “Willie’s Reserve”, potrivit contactmusic.com.

Willie Nelson promovează legalizarea marijuanei în Statele Unite ale Americii şi a şocat publicul american în 2010, după ce a mărturisit, în timpul emisiunii “Larry King Live” de pe postul CNN, că fumează în mod regulat canabis. De asemenea, el a fost arestat de mai multe ori pentru posesie de marijuana.

Legenda muzicii country vrea acum să-şi laseze propriul brand de marijuana, precum şi un lanţ de magazine în statele americane unde consumul acestei substanţe a fost legalizat. Magazinele ar urma să fie deschise în 2016.

Cântăreţul în vârstă de 81 de ani a făcut acest anunţ săptămâna trecută, la festivalul South by Southwest din Austin, informaţia fiind confirmată de purtătorul de cuvânt al brandului, Michael Bowman.

Bowman a spus că proiectul reflectă pasiunea lui Nelson pentru marijuana, adăugând că acesta “şi-a petrecut întreaga viaţă în sprijinul canabisului”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>