Pages Navigation Menu

Williams face spectacol si castiga trofeul la Miami

Williams face spectacol si castiga trofeul la Miami

o62fP.Em.84

Americanca Serena Williams a castigat pentru a saptea oara turneul de la Miami, cu scorul de 7-5, 6-1,  intr-un meci spectaculos impotriva numarului doi mondial, Na Li.

Serviciul sau foarte bun i-a permis chinezoaicei sa aiba un avantaj de 5-2 in primul set, dar Williams a revenit la momentul oportun si a castigat 5 game-uri la rand, incheind setul cu scorul de 7-5.  In mansa secunda, Serena si-a ridicat nivelul de joc si nu i-a acordat nici o sansa adversarei sale, aceasta reusind sa castige un singur game pe toata durata setului.

La finalul meciului, castigatoarea a declarat: ‘’  Cand eram copil, veneam des la acest turneu si urmaream multi jucatori de tenis. Acum sunt unul dintre ei si este minunat pentru mine. Imi place sa joc impotriva unor adversari de top, pentru ca ei scot ce este mai bun din jocul meu.’’

Na Li a spus despre evolutia sa din acest meci: ‘’ Nu cred ca am jucat prost sau ca strategia mea de joc a fost gresita. Ea a inceput sa joace mai bine la scorul de 5-2, dar per total, am facut un meci destul de bun’’.

Dupa aceasta victorie, Serena Williams se mentine pe prima pozitie a clasamentului WTA, iar Na Li pe cea de-a doua.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>