Pages Navigation Menu

Will Ferrell a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Will Ferrell a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

will-farrell

Actorul de comedie american Will Ferrell a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în cursul zilei de marţi, informează Reuters.

Starul american, în vârstă de 47 de ani, le-a cerut cu mult umor celor trei fii ai lui – Magnus, Mattias şi Axel – să se plimbe în jurul stelei sale, “ca la o paradă”, pentru a le arăta spectatorilor prezenţi la eveniment frumoasele costume pe care le purtau în acea zi specială.

La ceremonie au fost prezenţi şi doi buni prieteni ai starului, actorii de comedie Molly Shannon şi John C. Reilly.

Will Ferrell a fost recompensat cu cea de-a 2.547-a stea de pe Bulevardul Celebrităţilor – Walk of Fame – din Hollywood, pentru contribuţia deosebită adusă industriei de comedie. Actorul american a debutat în această industrie în calitate de membru al grupului umoristic The Groundlings şi, apoi, în celebra emisiune de satiră “Saturday Night Live”, difuzată de postul de televiziune NBC, în care îl interpreta adeseori pe fostul preşedinte american George W. Bush.

Ulterior, Will Ferrell a început să joace şi în filme pentru marele ecran, având succes în pelicule precum “Anchorman”, “Elf” şi “The Other Guys”. De asemenea, a înfiinţat site-ul umoristic FunnyOrDie.com, în colaborare cu Adam McKay.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>