Pages Navigation Menu

Weekendul de publicitate

Weekendul de publicitate

noaptea-devoratorilor-de-publicitate-2013-la-bucuresti-i91639

Intre 15 si 16 noiembrie la Cinema Patria va avea loc Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Noaptea Devoratorilor de Publicitate este la cea de-a 18-a editie. Editia din anul acesta are tema Zombie. Programul va fi deschis de Mihai Bobonete de la Café Deko si Dj and Producer Mongol. In cadrul evenimentului vor avea loc si concursuri pe langa programul de experiente augmented reality, happening-uri si alte surprize. Vor fi devorate peste 300 de spoturi timp de opt ore.

Evenimentul Noaptea Devoratorilor de Publicitate a fost creat de catre Jean- Marie Boursicot in 1981. Acestuia ii placeau reclamele foarte mult si a inceput sa colectioneze spoturi publicitare de peste tot. El a inceput sa le prezinte publicului intr-un spectacol care vrea sa transmita emotiile si artisticul. In Romania Dan Chisu a fost cel care a adus Noaptea Devoratorilor de Publicitate si este producatorul general al spectacolului. Agentia Tempo Advertising a dezvoltat conceptul de Zombies pentru evenimentul Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2013.

Sursa vinsieu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>