Pages Navigation Menu

Voluntari pentru stuff-ul artiștilor de la NEVERSEA și UNTOLD

Voluntari pentru stuff-ul artiștilor de la NEVERSEA și UNTOLD

S-a dat startul înscrierilor voluntarilor pentru staff-ul artiștilor care vor sosi în această vară, în România, la unul dintre cele mai importante festivaluri din Europa, UNTOLD, și la cel mai mare festival de la Malul Mării, NEVERSEA.

UNTOLD

UNTOLD

Festivalul NEVERSEA îşi va deschide porţile, pentru prima dată, în perioada 7 – 9 iulie, pe plaja din Constanţa, în timp ce Festivalul UNTOLD are loc între 3 – 6 august, la Cluj-Napoca.

Organizatorii celor două evenimente caută peste 2.000 de voluntari care doresc să facă parte din echipa de festival a unor artişti internaţionali de top, precum Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding. Departamentele unde aceștia pot activa sunt: info point, comunicare, stewards, logistică, greeters, user experience, echipă mobilă, emergency team şi eco team.

Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire de 16 ore în care vor învăţa elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care şi self management, iar cei aleşi vor primi un echipament de festival, acces la festival şi două mese pe zi.

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor doritorii trebuie să aibă între 16 şi 35 de ani. Perioada de recrutare a început de vineri, 26 mai, şi se încheie pe data de 7 iunie, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise în perioada 8 – 12 iunie. Înscrierile de voluntari pentru festivalul UNTOLD se fac pe site-ul www.untold.com, iar pentru festivalul NEVERSEA pe www.neversea.com, conform organizatorilor.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>