Pages Navigation Menu

Vino la prima editie a Conferintelor Brand Yourself

Vino la prima editie a Conferintelor Brand Yourself

Sambata, 14 decembrie 2013 are loc prima editie a Conferintelor Brand Yourself

Organizata de un grup de entuziasti ai brandingului personal sau de firma, prima editie a Conferintelor Brand Yourself va avea loc sambata, 14 decembrie 2013 in Zeppelin Pub, str. Marin Serghiescu, nr. 7, in zona Armeneasca. Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

a3

Alexandru Ticaloiu, PR Director la OTTO Curier, expert in marketing si relatii publice, va vorbi despre “Cum construiesti si promovezi un brand de companie”.

Alexandra Micu, Director Resurse Umane la Rovere Mobili, trainer pe branding personal si de cariera va sustine tema “Brand personal in cariera”.

Alina Tabusca, PR & Marketing Manager la revista TABU, trainer acreditat pe public speaking si gandire creativa va vorbi despre “Branding emotional”.

Trebuie sa vii la eveniment daca esti interesat sa cresti in cariera, daca vrei sa afli cum sa-ti construiesti brandul personal sau daca intentionezi sa iti deschizi o firma si vrei sa afli cum sa o promovezi mai eficient.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>