Pages Navigation Menu

Vino la Metal Under Moonlight 41

Vino la Metal Under Moonlight 41

Vineri 14 noiembrie 2014 are loc editia cu numarul 41 a Metal Under Moonlight. In concert, SOLACE OF REQUIEM (blackened death metal/SUA) si DAMAGE CASE (speed thrash metal/Bucuresti).

Solace poster mic

Porniti la drum in urma cu 20 de ani sub numele Sarcophagus, americanii de la Solace Of Requiem revin la Bucuresti in turneul de prezentare a noului lor album, “Casting Ruin”. Sonoritati noi si originale dintr-o zona a metalului tehnic, dar si agresiv, care cu greu mai ofera metalistilor trupe inedite!

Formata in 2010 sub emblema thrash speed metal cu influente puternice de dirty rock’n roll (gen Testament, Municipal Waste, Annihilator, D.R.I., Motorhead, Overkill, Exodus), trupa Damage Case explodeaza abia in acest an, bifand in portofoliu concerte de elita cu Artillery (Danemarca), Virus (Anglia), Reactory (Germania) si Inciter (Croatia).

Concertul are loc in clubul La Pirati, dupa ora 20.00. Pretul unui bilet este de 20 lei, locuri limitate la 45.

SOLACE OF REQUIEM (blackened death metal/SUA)

www.facebook.com/solaceofrequiem

https://www.youtube.com/channel/UC9-D8newoCefYSurWDwzleg

www.solreq.com

 

DAMAGE CASE (speed thrash metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/DamageCaseBand

https://www.youtube.com/channel/UCWP4EF7QFVpkt5oUzZlMTpg

 

CLUB LA PIRATI (Str. Popa Soare Nr. 72, sector 2, Bucuresti; Club La Pirati se afla pe drumul Foisorul de Foc – Hala Traian, la intersectia strazilor Popa Soare, Traian si Mecet).

Vineri 14 noiembrie 2014, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pret bilet: 20 lei (ATENTIE! Accesul limitat la 45 persoane; pentru rezervari se solicita plata in avans, detalii la 0722814991).

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

Mijloace de transport: tramvai 14 (statia Pache Protopopescu), troleibuze 70 si 90 (statia Traian) si autobuzele 311 si N102 (statia Traian).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la concert.

Paginile oficiale ale evenimentului:

https://www.facebook.com/events/845261245507363

http://www.letsrock.ro/mum

Concert organizat in parteneriat cu Rock Tour Agency (Croat

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>