Pages Navigation Menu

Vino la editia a 5-a a Conferintelor Brand Yourself!

Vino la editia a 5-a a Conferintelor Brand Yourself!

Marti, 20 mai 2014 va avea loc cea de-a 5-a editie a Conferintelor Brand Yourself

Pentru ca se apropie vara si in weekend multi vom pleca din ce in ce mai des spre locuri mai racoroase, propunem ca urmatoarele editii sa aiba loc in cursul saptamanii.

Prima dintre acestea va avea loc marti, 20 mai, intre orele 19.00-21.00. Atmosfera va fi aceeasi, relaxata si numai potrivita pentru schimbul de idei si carti de vizita.

imagine net 2

Evenimentul prezinta solutii pentru construirea si promovarea atat a unui brand personal, editia cu numarul 5 concentrandu-se pe HR. In cadrul conferintei vor fi prezentate aspecte practice, metode, solutii. Poti afla mai multe despre cum poti sa te transformi dintr-un simplu angajat intr-un candidat puternic, cautat de oferte.

Alexandra Micu, in calitate de Personal Branding & Career Coach va prezenta tema “Brand de cariera” in timp ce Laurentiu Lupu, Talent Acquisition Manager, Dalkia Romania ne va spune “Ce cauta recrutorii si angajatorii la candidati”. Asteptam si un invitat surpriza, asa ca se anunta o editie interesanta.

Alexandru Ticaloiu, PR Director la OTTO Curier si Alexandra Micu, HR Director la Rovere Mobili vor fi gazdele evenimentului.

Conferintele Brand Yourself vor avea loc in Zeppelin Pub, str. Marin Serghiescu, nr. 7, zona Armeneasca, Bucuresti.

Inscrierile se fac in linkul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1un4XyaDfl3h62L_G76iCpndoaNslDj3JZ7RaEn9cQGY/viewform?sid&c=0&w=1&token— at Zeppelin Pub.

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/pages/Conferintele-Brand-Yourself/601685009893714

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>