Pages Navigation Menu

Vino la editia a 16-a a Conferintelor Brand Yourself!

Vino la editia a 16-a a Conferintelor Brand Yourself!

Sambata, 24 octombrie 2015, intre orele 12.00 si 16.00 va avea loc cea de-a 16-a editie a Conferintelor Brand Yourself. Atmosfera va fi aceeasi, relaxata si numai potrivita pentru schimbul de idei si carti de vizita.

Evenimentul prezinta solutii pentru construirea si promovarea atat a unui brand de companie, cat si a brandului personal. Editia de mai va insista pe management si antreprenoriat.

poster 16

Oana Chitescu, Managing Partner la ImoBoutique va veni in premiera ca speaker la Conferintele Brand Yourself pentru a ne vorbi despre management in imobiliare. Razvan Toma, Specialit IT la BitSolutions ne va vorbi despre antreprenoriatul in IT iar lui Cristi Chitu ii vom face un profil de antreprenor.

Alexandru Ticaloiu si Alexandra Micu, gazdele evenimentului, vor tine scurte prezentari despre Big PR Moments si Brandul de cariera.

Conferintele Brand Yourself vor avea loc in Zeppelin Pub, str. Marin Serghiescu, nr. 7, zona Armeneasca, Bucuresti.

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/421786158014182/

Link inscriere:

https://docs.google.com/forms/d/1erCFRWiqvlUMnSk8vX5ujsjxkYpAnVmMWbj6b6EGKbE/viewform?edit_requested=true

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>