Pages Navigation Menu

Vino la editia a 15-a a Conferintelor Brand Yourself!

Vino la editia a 15-a a Conferintelor Brand Yourself!

Sambata, 9 mai 2015, intre orele 12.00 si 16.00 va avea loc cea de-a 15-a editie a Conferintelor Brand Yourself. Atmosfera va fi aceeasi, relaxata si numai potrivita pentru schimbul de idei si carti de vizita.

15WEB

Evenimentul prezinta solutii pentru construirea si promovarea atat a unui brand de companie, cat si a brandului personal. Editia de mai va insista pe HR si tehnici de comunicare.

Lavinia Dragne, Manager Resurse Umane la Catena Management va veni in premiera ca speaker la Conferintele Brand Yourself pentru a ne prezenta tema Gandeste pozitiv. Iulian Smaranda, Permanent Placement Consultant at ManpowerGroup Romania, ne va vorbi despre social media – canal de comunicare. Sorin Lucaci, om de marketing cu o bogata experienta in media va sustine o prezentare despre arta vorbitului in public. De numele lui sunt legate branduri precum Clubul Capital, Ringier Romania sau Edipresse Romania.

Alexandru Ticaloiu si Alexandra Micu vor fi gazdele evenimentului.

Conferintele Brand Yourself vor avea loc in Zeppelin Pub, str. Marin Serghiescu, nr. 7, zona Armeneasca, Bucuresti.

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/pages/Conferintele-Brand-Yourself/601685009893714

Link inscriere:

https://docs.google.com/forms/d/1fopeYanEPqZbCJRxO22sg8Brh1_amdfSLjy9QnbO-wQ/viewform

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>