Pages Navigation Menu

Vino la editia a 14-a a Conferintelor Brand Yourself!

Vino la editia a 14-a a Conferintelor Brand Yourself!

Sambata, 18 aprilie 2015, intre orele 12.00 si 16.00 va avea loc cea de-a 14-a editie a Conferintelor Brand Yourself. Atmosfera va fi aceeasi, relaxata si numai potrivita pentru schimbul de idei si carti de vizita.

Evenimentul prezinta solutii pentru construirea si promovarea atat a unui brand de companie, cat si a brandului personal. Editia de aprilie va insista pe comunicare, HR si beneficii neconventionale pentru angajati.

14 mic

Corina Matu, HR Consultant la Brainspotting va veni in premiera ca speaker la Conferintele Brand Yourself pentru a ne prezenta date despre Digital convergence in HR. Suzana Niculescu, Managing Partner al School for Happiness si Medic veterinar, ne va povesti despre un proiect neconventional, prin intermediul caruia poti chema o trupa de catei de rasa la birou pentru a relaxa angajatii. Alexandru Ticaloiu, PR & Communication Manager la Gameloft va sustine o prezentare despre comunicarea companiilor de sarbatori.

Alexandru Ticaloiu si Alexandra Micu vor fi gazdele evenimentului.

Conferintele Brand Yourself vor avea loc in Zeppelin Pub, str. Marin Serghiescu, nr. 7, zona Armeneasca, Bucuresti.

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/pages/Conferintele-Brand-Yourself/601685009893714

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>