Pages Navigation Menu

Vino la editia a 12-a a Conferintelor Brand Yourself!

Vino la editia a 12-a a Conferintelor Brand Yourself!

Sambata, 24 ianuarie 2014, intre orele 12.00 si 16.00 va avea loc cea de-a 12-a editie a Conferintelor Brand Yourself. Atmosfera va fi aceeasi, relaxata si numai potrivita pentru schimbul de idei si carti de vizita.

12 web

Evenimentul prezinta solutii pentru construirea si promovarea atat a unui brand de companie, cat si a brandului personal. Editia de octombrie va insista pe HR, marketing si antreprenoriate.

Ana Maria Cetatean, Brand Manager la Ejobs va reveni ca speaker la Conferintele Brand Yourself pentru a ne prezenta noi date despre fascinanta piata a joburilor din Romania. Dr. Ionut Leahu, antreprenor de succes in domeniul stomatologiei, ne va spune povestea sa. Alexandra Micu, HR Director la Rovere Mobili va ataca o tema provocatoare pentru multi, “De ce nu imi gasesc un job?” iar Ioana Petrea, HR Consultant la Talent Center va sustine prezentarea “Gandeste fix pe dos! Un altfel de HR”.

Alexandru Ticaloiu si Alexandra Micu vor fi gazdele evenimentului.

Conferintele Brand Yourself vor avea loc in Zeppelin Pub, str. Marin Serghiescu, nr. 7, zona Armeneasca, Bucuresti.

Link inscriere:
Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/pages/Conferintele-Brand-Yourself/601685009893714

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>