Pages Navigation Menu

Videoclipuri contra-cost pe Youtube

Videoclipuri contra-cost pe Youtube

youtube

YouTube pregateste lansarea unui program muzical contra-cost, anunta Agentia France Press. Site-ul detinut de Google si specializat in partajarea fisierelor video urmareste crearea unui serviciu muzical “premium”. Prin intermediul acestui tip de serviciu, videoclipurile si melodiile ar putea fi accesate doar pe baza unui abonament de 10 dolari, dupa cum informeaza publicatiile The New York Times si Billboard.

Programul cu plata ar urma sa fie lansat in 2014, potrivit surselor citate de AFP. Introducerea serviciului cu plata nu inseamna ca toti utilizatorii vor fi nevoiti sa plateasca. Publicul larg va putea accesa in continuare gratuit paleta de videoclipuri de pe YouTube, dar va exista si optiunea de a plati pentru noul serviciu “premium”. Serviciul inovativ nu difuzeaza publicitate si permite stocarea melodiilor, astfel incat utilizatorii sa le poata asculta chiar si in lipsa unei conexiuni la Internet. Programul va putea fi accesat si de pe telefoanele mobile inteligente, dar si de pe tablete.

Ideea lansarii acestui serviciu va permite limitarea situatiilor in care se incalcau drepturile de autor, situatii cauzate de posibilitatea de a incarca liber videoclipuri muzicale. Compania YouTube transmite ca, in fiecare minut, pe site, sunt postate peste 72 de ore de inregistrari video, iar zilnic sunt accesate patru miliarde de fisiere video.

 

Sura foto: www.villagegreenrealty.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>