Pages Navigation Menu

Video: Casatoriti pentru 10 ore

Video: Casatoriti pentru 10 ore

     Doi tineri filipinezi s-au casatorit intr-un spital, au filmat evenimentul si l-au postat pe Youtube. Reactiile au fost masurate in lacrimi de tristete  si de bucurie.

casatorie

     Rowden Go Pangcoga si Leizi au decis sa-si uneasca destinele inainte de a fi prea tarziu. Tanarul, in varsta de numai 29 de ani, a fost diagnosticat cu metastaza la ficat, in luna mai a acestui an. In ciuda tehnologiei avansate si a eforturilor depuse de catre medici, forma de cancer nu a putut fi tratata.

      Din cauza starii de sanatate precare a lui Rowden Go Pangcoga, care il impiedica sa se ridice, prietenii au decis sa-i aduca biserica la spital. Astfel, ultima sa dorinta a fost sa se casatoreasca, ceea ce s-a si intamplat. Marele eveniment a avut loc la Spitalul Manila din Filipine, unde parintii mirilor, prietenii, dar si personalul medical au asistat la ceremonie, descrisa de fratele tanarului drept „un basm care iti frange inima”.

      La doar 10 ore de la cununie, Rowden Go Pangcoga si-a dat ultima suflare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>