Pages Navigation Menu

Vechea problema a americanilor

Vechea problema a americanilor

 tsa_monitors (Large)

In ultima vreme, armata americana a incercat pe toate caile sa-si spele imaginea patata in timpul unor evenimente, precum cele din 11 septembrie 2001 sau 15 aprilie 2013. S-au cheltuit sume colosale pentru propaganda, aparatura sau programe de pregatire care sa intareasca sistemul defensiv si increderea in randul populatiei. Din pacate, tot acest aparat complex a fost demontat saptamana trecuta de un copil de noua ani. Acesta a venit marti seara (2 octombrie) pe aeroportul international St. Paul din Minneapolis si, cu toate ca era neinsotit si nu avea acte, a trecut de control si a furat un bagaj. Mai mult, a luat masa la un restaurant, insa cand a venit nota de plata, acesta a pretins ca are nevoie la toaleta si s-a facut nevazut.

A doua zi, la 10.30, baiatul s-a intors, a trecut din nou de check-in si s-a imbarcat intr-un avion al companiei Delta Airlines ce efectua o cursa catre Las Vegas. Abia in timpul zborului membrii echipajului au observat tarasenia.

Bineinteles, povestea a creat valva, au fost concediati mai multi angajati ai Transportation Security Administration si ai liniei aeriene, iar parintii baiatului au fost si ei mustrati de catre autoritati. Sa speram, totusi, ca s-au tras invatamintele necesare si ca, in sfarsit, pasagerii se vor putea simti din nou in siguranta pe terminalele din Statele Unite.

Foto: www.pronkpapers.wordpress.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>