Pages Navigation Menu

Varul speciei piranha, gasit in Sena

Varul speciei piranha, gasit in Sena

pacu

Un pescar a avut surpriza de a descoperi un peste ciudat in raul Sena, care s-a dovedit a fi varul speciei Piranha. Vedeta raului Sena se numeste Pacu si este un peste vegetarian din familia characide. Pescarul a declarat captura pretioasa la sediul poliției din Paris, informeaza Le Monde.
La fel ca varul sau celebru Piranha, Pacu se remarca prin maxilarul care seamana cu cel uman. Animalul traieste in apele din America de Sud, iar in America de Nord bucatarii il considerat o delicatesa.

Animal de companie
De multe ori, specii rare de pesti au fost gasite in apele care nu corespundeau habitatul lor si asta pentru ca ele au fost la un moment dat animale de companie.
`Cand ajung la maturitate, proprietarii inconstienti ii arunca in Sena`, a declarat purtatorul de cuvant al politiei.
Nu este pentru prima data cand astfel de pesti sunt gasit in apele reci ale Senei si nu numai. In luna august, un Pacu a fost gasit in Marea Nordului, in apropierea Regatului Danemarcei.
Scafandrii politiei pariziene intalnesc frecvent specii neobisnuite in Sena. In 2012, acestia au capturat un piton fara cap, cu o lungine de trei metri si 40 de kg si un somn de 1,70 metri.

Sursa foto: mirror.co.uk

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>