Pages Navigation Menu

Vanatoare de comori la Gaudeamus 2013

Vanatoare de comori la Gaudeamus 2013

treasurehunttitle

In cadrul Targului International Gaudeamus 2013 – Carte de invatatura, bookblog.ro va organiza o vanatoare de comori cu un traseu amuzant, plin de indicii si recompense. Vanatoarea va avea loc sambata, 23 noiembrie, de la ora 13:00, la Masuta Cititorului Feroce bookblog.ro( langa standul Editurii Trei) si va contine probe cu: imagini, bestseller-uri, texte, standuri si indicii ascunse.

Pentru castigatori, cei de la bookblog.ro si partenerii lor au pregatit carti, Carduri de Cititori Feroce si premii surpriza.

Regulament vanatoare:

- Se pot inscrie echipe de 1 sau 2 persoane.

- Participantii trebuie sa se intoarca la maxim o ora de la start, cei care se intorc mai tarziu nu vor mai fi luati in considerare pentru premiere.

- Castigatorii vor fi desemnati in ordinea punctajelor.

- Concurentii trebuie sa ajunga la o serie de puncte pe traseu unde sa realizeze diverse sarcini, fiecare sarcina( indicii, foto etc.) are un punctaj.

- La inceperea traseului toti concurentii vor primi o lista cu sarcini pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a descoperi comorile.

- Vor fi 3 premii: premiul 1, premiul 2 si un premiu special acordat prin tragere la sorti.

Sistemul de punctare: fiecare sarcina are un punctaj, primul sosit va primi 2 puncte in plus, al doilea sosit va primi un punct in plus. Daca exista mai multi concurenti cu acelasi punctaj departajarea se va face prin tragere la sorti.

Luati cu voi: ceva de scris si ceva cu care sa faceti fotografii( camera, telefon)

Inscrierile:  se pot face pe adresa andreea@bookblog.ro – trimiteti un mail cu titlul Vanatore de comori si spuneti numele – sau la fata locului.

Pentru mai multe detalii despre organizare si premii urmariti site-ul http://www.bookblog.ro .

Sursa: http://www.bookblog.ro/recomandari/vanatoare-de-comori-bookblog-ro-la-gaudeamus-2013/

Sursa foto: http://aac.hct.ac.ae/library-week/index.php/treasure-hunt/

http://merchantofrhetoric.wordpress.com/2013/04/24/poem-bushido-apocrypha-how-to-handle-a-treasure-dragon/

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>