Pages Navigation Menu

Valentino Rossi si Jorge Lorenzo si-au lansat motocicleta cu care vor sa-l bata pe MARC MARQUEZ

Valentino Rossi si Jorge Lorenzo si-au lansat motocicleta cu care vor sa-l bata pe MARC MARQUEZ

Yamaha Movistar si-a lansat team-ul cu care se va bate in 2015 pentru titlul mondial, atat la piloti cat si pe echipe. 

moto gp

Sezonul 2015 din MotoGP va avea debutul in cursa din Qatar, pe circuitul de la Losail, in data de 29 martie, an in care pilotii vor avea de concurat în 18 etape. Astfel, dupa o pauza de iarna binemeritata, multe echipe au dat startul sezonului 2015 si incep sa-si dezvaluie planurile.

Echipa altcatuita din Valentino Rossi si Jorge Lorenzo (Yamaha Movistar) si-a lansat, miercuri, la Madrid, team-ul cu care se va bate în acest an pentru titlul mondial, prilej cu care jurnalistii i-au asaltat cu intrebari. Cum era de asteptat, discursul a fost concentrat in jurul celui mai bun pilot de la ora actuala: spaniolul Marc Marquez de la rivala Repsol Honda, informeaza prosport.ro.

“Marquez a inceput perfect sezonul trecut, iar eu si Jorge nu eram la suta la suta din capacitate. Silvano (n.r. – Silvano Galbusera, noul inginer sef in echipa lui Rossi) tocmai se alaturase noua si erau destule lucruri pe care inca nu le intelegeam. Chiar si asa, eu si Jorge am încheiat bine sezonul si sunt convins ca il vom începe pe acesta cu dorinta de a invinge. Va trebui sa facem o treaba buna in timpul testelor”, a spus Valentino Rossi, citat de site-ul oficial al competitiei.

Fata de alte dati cand s-a aratat extrem de recalcitrant, Jorge Lorenzo a sustinut ca Marc Marquez este favoritul noului sezon din MotoGP.

 ”Anul trecut nu am fost unul dintre favoriti, nu am contat la varf in primele curse din cauza unor greseli. Prefer sa nu ma consider favorit principal in acest sezon, chiar nu sunt. Cred ca Marquez este favorit, apoi Valentino. Dani si cu mine suntem in spate pana cand vom demonstra altceva”, a spus dublul campion mondial cu Yamaha.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>