Pages Navigation Menu

Vacanta de cosmar

Vacanta de cosmar

Am vazut cateva destinatii pentru cei indragostiti, destinatii linistite si romantice. Articolul de astazi prezinta cele mai infricosatoare destinatii care au mare succes printre amatorii de aventura, dedicat in special iubitorilor de filme horror!

Insula Papusilor


Insula Papusilor, Mexic
Insula Papusilor este una dintre cele mai neobisnuite destinatii turistice si totodata una dintre cele mai apreciate si vizitate. Odata ajunsi aici, puteti vedea zecile de papusi spanzurate in copaci. La tot pasul dai ochii cu papusile mutilate care par sa iti urmareasca orice miscare. Desi nu au avut niciodata viata, papusile par sa bantuie acel loc si sa sfideze turistii cu o privire care pare sa ii responsabilizeze pentru ce li s-a intamplat. Este un loc care atrage anual mii de turisti, mai ales din generatia tanara, care sunt fascinati de moarte si de locuri bantuite.

Padurea Aokigahara
Padurea Aokigahara, Japonia
La prima vedere, este o padure ca toate celelalte, insa evenimentele macabre petrecute aici schimba situatia. Supranumita si “una dintre cele 7 porti spre iad”, padurea este “raiul” celor care vor sa isi incheie socotelile cu viata, in fiecare an avand loc peste 500 de sinucideri. La intrarea in padure, te intampina urmatorul mesaj: “viata este pretioasa si trebuie sa te gandesti de doua inainte de a face un lucru necugetat”. Se spune ca padurea este bantuita, iar sufletele celor care nu au reusit sa treaca in lumea cealalta ii impinge la sinucidere pe cei care viziteaza padurea. Un lucru interesant de stiut este faptul ca busolele, dar si aparatele cu GPS nu mai functioneaza odata ce ati intrat in padure.

Osuarul din Sedlec
Osuarul din Sedlec, Cehia
Daca privim exteriorul, vedem o micuta biserica romano-catolica. Interiorul este cel care te uimeste si iti da fiori. Asta pentru ca este facut din oasele a 70.000 de oameni, aranjate in mod artistic pentru a forma decoratiunile si mobilierul capelei. Odata intrat in biserica, poti simti durerea dar si linistea celor care si-au gasit eternitatea aici. Desi nu este un loc foarte infricosator, cu greu iti vei recapata vocea de uimire, la vederea ghirlandelor de oase, sulitelor cu cranii in varf, ingeri “morbizi” si diferite inscriptii executate tot din oseminte.
Tu ai curaj sa le vizitezi?

Sursa: www.9am.ro

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>