Pages Navigation Menu

Vacanta de 1 Mai: Ce facem la mare?

Vacanta de 1 Mai: Ce facem la mare?

distractie-la-mare-20111 bunMai sunt 2 zile si (aproape) cu totii ne vom bucura de o binemeritata minivacanta. Cum timpul este si asa scurt www.newsup.ro isi propune sa va ajute si sa va prezinte un program complet al evenimentelor ce vor avea loc pe litoralul romanesc cu ocazia zile de 1 mai.
Pentru cei care sunteti deja la mare trebuie sa stiti ca petrecerile vor incepe de miercuri seara in Vama Veche, cand in Club Goblin debuteaza cu festivalul “Inregistrat in Romania”. Pana pe 3 mai vor concerta Suie Paparude, Alternosfera, C.T.C., Subcarpati, ZOB si multi altii.
Tot in Vama Veche va fi organizat si festivalul Folk’n Roll, unde vor concerta Tapinarii, Fara Zahar, Timpuri Noi si Emisia2.
In mod oficial, startul distractiei va fi dat de deja traditionala Parada a Litoralului Romanesc chiar pe 1 Mai. Ca si anul trecut, motociclete, masini de epoca si off-road si masini de raliu vor pleca la ora 10.00 din Mamaia pe traseul Mamaia-Navodari-Constanta-Eforie-Constanta-Mamaia.
Joi seara, de la ora 19.00, pe plaja de langa Cazino Mamaia va avea loc un spectacol de muzica si dansuri care se va incheia cu o lansare de lampioane si un show de lasere. De asemenea, statiunea Mamaia va gazdui, intre 1 si 4 Mai, festivalurile Sunwaves 15 si The Mission.
La Neptun va avea loc Festivalul International Crazy Salsa Fest care se va desfasura in perioada 1-5 Mai iar la Eforie vor fi organizate petreceri campenesti, expozitii de antichitati si un festival de muzica si dans pentru copii.
La Costinesti, pe plaja de langa Obelisc vor fi cocerte rock si folk si vor fi organizate jocuri sportive.
Sperand ca am putut sa va fim de ajutor in organizarea minivacantei dumneavoastra de 1 Mai va invitam sa va luati slipul si ne vedem pe litoral.

sursa: mediafax.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>