Pages Navigation Menu

Va invitam la o inghetata cu aroma de Facebook

Va invitam la o inghetata cu aroma de Facebook

facebook-ice-creem_article-main-image 

Internautii  dependenti de socializare se pot bucura de o portie de Facebook, chiar si atunci cand nu sunt online. Si asta pentru ca doi cofetari ingeniosi au inventat inghetata cu acest nume. Cofetarii sunt proprietarii cafenelei “Valentino Ice Cream Shop”, din oraselul Tisno, Croatia.

Admir Adil, unul dintre proprietari, a declarat ca fiica lui de 15 ani este pasionata de Facebook, verificandu-l in mod constant. Astfel ca a decis impreuna cu fratele sau Ibi Adil sa creeze o inghetata speciala pentru fanii retelei de socializare, inclusiv pentru fiica sa.

Reteta este una destul de simpla. Ea presupune un mix de sirop albastru si vanilie, peste care se adauga un mic insemn cu logo-ul Facebook. Inghetata cu gust de bomboane si guma de mestecat costa 1,32 euro (1 singura cupa).

Imediat dupa lansarea pe piata aceasta aroma a devenit extrem de populara printre localnici si turisti.

Suntem tare curiosi sa vedem daca pe viitor vor aparea inghetate cu aroma de Twitter, Google +, Linkedin sau Pinterest.

08/16/2013., Tisno - In the hotel Borovnik owners patisserie Valentino, brothers Admir and Ibi Adili, mixed a new ice cream and gave him the name Facebook. Unlike the others, this one is by far the best-selling ice cream. Photo: Dusko Jaramaz / PIXSELL

Sursa: Huffington Post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>