Pages Navigation Menu

“Urzeala tronurilor” va continua cu cel puţin alte trei sezoane

“Urzeala tronurilor” va continua cu cel puţin alte trei sezoane

game of thrones

 Serialul “Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, o producţie fantasy cu accente medievale realizată de HBO, va continua cu cel puţin încă trei sezoane, a dezvăluit unul dintre managerii postului american, joi, informează Reuters.

Filmările pentru cel de-al şaselea sezon al serialului “Urzeala tronurilor” au loc în această perioadă. Managerii postului american, care plănuiau iniţial ca serialul să aibă şapte sezoane, au avut o rundă de discuţii cu creatorii show-ului în privinţa prelungirii acestei producţii TV dincolo de al şaptelea sezon, a dezvăluit Michael Lombardo, directorului departamentului de programe de la HBO.

“Ei se gândesc la încă doi ani dincolo de sezonul al şaselea”, a declarat Michael Lombardo la o întrunire organizată de Television Critics Association.

Lombardo a spus că el şi-ar dori ca serialul să continue şi dincolo de sezonul al optulea şi că ar fi deschis în faţa posibilităţii de a realiza un “prequel” (producţie a cărei acţiune se desfăşoară înainte de evenimentele relatate în producţia originală, n.r.) care să prezinte istoria bătăliei epice pentru Tronul de Fier din regatul fictiv Westeros, inspirată din cărţile din seria “Cântec de gheaţă şi foc” scrise de romancierul american George R. R. Martin.

În acest an, “Urzeala tronurilor” a ajuns la 20 milioane de spectatori, în medie, pentru cel de-al cincilea sezon al său, care a primit 24 de nominalizări la premiile Primetime Emmy, inclusiv la categoria “cel mai bun serial – dramă”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>