Pages Navigation Menu

Unica DORINTA a unui copil bolnav din SUA

Unica DORINTA a unui copil bolnav din SUA

Faptul ca traim in secolul vitezei nu mai este o noutate pentru nimeni, mai ales ca acest lucru a schimbat nu doar tehnologia, ci si modul oamenilor de a se raporta la ceea ce ii inconjoara.

Va mai amintiti ultima zi de nume sau ultimul majorat la care ati participat? Daca da, probabil ca va aduceti aminte si de orele sau poate zilele in care v-ati gandit cum sa va imbracati, dar mai ales ce cadou sa-i cumparati sarbatoritului astfel incat sa fie multumit.

Va amintiti in mod sigur si de dorintele, rostite sau nu, din preajma propriilor aniversari. Telefoanele de ultima generatie, o bluza de firma sau cel mai nou joc pe calculator sunt in mintea multor copii si adolescenti.

Felicitare

Pentru o copila de noua ani din statul american Texas, fiecare zi de nastere este speciala, insa ea are alte dorinte fata de cei de varsta ei. Fata sufera de o boala incurabila si vrea ca in ultimele luni din viata sa primeasca scrisori de felicitare din cat mai multe zone ale lumii, potrivit abcnews.go.com.

Dupa ce mama fetei a creat o pagina pe facebook in care a facut cunoscuta dorinta copilului,  multi oameni din zone diferite ale lumii s-au mobilizat si i-au trimis cadoul mult dorit. Pana acum, fata a primit 230 de felicitari, una mai colorata ca alta, in care oameni necunoscuti ii transmiteau gandurile lor bune. Persoane din Finlanda, Marea Britanie, SUA i-au indeplinit dorinta, iar copila este incantata, scrie sursa citata.

Aceasta fata reprezinta un exemplu si pentru cei de varsta ei, dar si pentru persoanele adulte. Suntem atat de concentrati sa avem beneficiile materiale, incat lucrurile simple nici macar nu ne atrag atentia. Si, in astfel de cazuri, intrebarea este unde am pierdut modestia si simplitatea, pentru ca in momentul in care le recapata, ne vom regasi pe noi insine.

scrisoare-e1345470245593

Sursa: abcnews.go.com

Sursa foto: google.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>