Pages Navigation Menu

Un remake al filmului “Scarface”, în pregătire

Un remake al filmului “Scarface”, în pregătire

scarface

Un remake al lungmetrajului “Scarface”, un film cult din 1983 în care rolul principal a fost interpretat de Al Pacino, se află în pregătire la Hollywood şi va avea o acţiune plasată în zilele noastre, la Los Angeles, informează dailymail.co.uk.

Noul lungmetraj va fi produs de studiourile Universal, relatează publicaţia The Hollywood Reporter. Intriga din “Scarface” a fost deja ecranizată de două ori – în 1932 şi 1983 -, iar noul proiect cinematografic va fi regizat de Pablo Larrain, pe baza unui scenariu scris de Jonathan Herman.

Producătorii nu au anunţat deocamdată numele actorilor din distribuţia filmului.

Ca şi precedentele două filme, noua peliculă va explora ascensiunea unui imigrant cubanez care ajunge să creeze şi să conducă o reţea mafiotă în Statele Unite. Paul Muni a jucat rolul principal în filmul original din 1932, iar Al Pacino a interpretat rolul Tony Montana în lungmetrajul din 1983.

Filmul din 1983 s-a dovedit profitabil şi în box office, generând încasări de peste 65,8 milioane de dolari pe plan mondial.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>