Pages Navigation Menu

Un plus de realism

Un plus de realism

fifa2

In vara lui 1993, compania Electronic Arts lansa pe piata FIFA International Soccer, care avea sa devina una dintre cele mai de succes francize din industria jocurilor video. An dupa an, americanii au incercat sa apropie tot mai mult acest mediu virtual de cel natural, imbunatatind permanent grafica, sunetul, miscarea, pentru a multumi numarul tot mai mare de consumatori (mai ales ca din 2001, de pe cealalta parte a Pacificului, aparea un concurent abil, produsul Pro Evolution Soccer al firmei nipone Konami).

Saptamana trecuta, divizia Electronic Sports si-a demonstrat maiestria capatata in cele doua decenii de experienta odata cu prezentarea ultimei lor “odrasle”, FIFA 14. Schimbarile cele mai vizibile fata de editia precedenta sunt legate de plusul de realism in ce priveste viteza de deplasare a jucatorilor, plasamentul, preluarea si protejarea balonului sau traiectoria suturilor.

Pretul variantei pentru PC este de 180 de lei, in timp ce, pentru console, acesta oscileaza intre 150 si 230 de lei.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=APMrtUd4WW8&list=PLYAzVafIQExkcNVNobU8BTAU8V0abciNA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>