Pages Navigation Menu

Un nou serviciu lansat de Posta Romana

Un nou serviciu lansat de Posta Romana

Romanii din strainatate pot din aceasta luna sa trimita bani in tara prin internet, accesand platforma de plati online PrioriPay, bani care sunt inmanati direct destinatarilor de catre postasi, a anuntat marti Posta Romana. Transferurile de bani se efectueaza doar in lei, iar comisioanele postale incep de la 10 lei pentru sume de pana la 200 lei, la care se adauga un comision PrioriPay de 0,5 euro. Intervalul de plata anuntat este de 48 de ore in mediul urban si 72 de ore pentru mediul rural, daca transferul se face in zilele de luni, marti, miercuri si joi.

Posta-Romana

Noul serviciu, numit Bani direct acasa, se adreseaza in special romanilor din strainatate, insa transferul de bani se poate realiza de oriunde din lume, din fata calculatorului sau de pe telefonul mobil conectat la Internet, prin accesarea site-ului www.prioripay.com Comisionul perceput pentru acest serviciu se achita, integral, de catre expeditor si se compune din tarifele PrioriPay si cele ale Postei Romane.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>