Pages Navigation Menu

Un nou film biografic despre Elvis Presley

Un nou film biografic despre Elvis Presley

Elvis Presley

Regizorul australian Baz Luhrmann va realiza un film biografic despre celebrul cantaret Elvis Presley, purtand in acest sens negocieri cu studiourile Warner Bros. Scenariul fimului, pentru care nu s-a stabilit inca un nume, a fost scris de Kelly Marcel, care a lucrat si la peliculele „Saving Mr. Banks: in cautarea povestii” si „Fifty Shades of Grey”, potrivit contactmusic.ro. 

Nascut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, in Mississippi, Elvis Presley a devenit o legenda, de la cantaretul sarac la sex-simbolul anilor 1950. Elvis Presley a murit in resedinta sa dim Memphis – Graceland – pe 16 august 1977, la varsta de 42 de ani, in urma unui stop cardiac cauzat de o supradoza de medicamente. Acesta a vandut un numar impresionant de albume, aproape un miliard si a jucat in aproximativ 30 de filme.  

Baz Luhrmann este regizorul musicalului „Moulin Rouge”, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film în 2002, al dramei „Romeo si Julieta” din 1996 – cu Leonardo DiCaprio in rolul principal -, si al epicului „Australia” din 2008, cu Nicole Kidman si Hugh Jackman in rolurile principale. In 2013, cineastul australian a regizat un remake de success al filmului „The Great Gatsby” (Marele Gatsby) din 1974, ecranizarea cartii omonime de F. Scott Fitzgerald, care a deschis editia de anul trecut a Festivalului de Film de la Cannes, potrivit Mediafax.

 

Sursa foto: us-shop-berlin.de

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>