Pages Navigation Menu

Un nou film “Alien” regizat de Neill Blomkamp

Un nou film “Alien” regizat de Neill Blomkamp

 alien

Studiourile 20th Century Fox au confirmat miercuri realizarea unui nou film din seria de succes “Alien”, regia urmând să fie semnată de Neill Blomkamp, iar producător va fi Ridley Scott, potrivit contactmusic.com.

Regizorul sud-african Neill Blomkamp, în vârstă de 35 de ani, este cunoscut pentru filmul SF “District 9″ din 2009 şi se va ocupa de noua producţie din seria “Alien” independent de cealaltă franciză “Alien” a lui Ridley Scott, o continuare a filmului “Prometheus”, din 2012.

Numele lui Blomkamp a mai fost vehiculat în trecut referitor la noul film “Alien”, dar regizorul a susţinut că proiectul a fost anulat. După anunţul de miercuri al 20th Century Fox, cineastul sud-african a confirmat că va regiza noua producţie printr-o imagine publicată pe contul său de pe platforma Instagram. Fotografia care prezenta un monstru din “Alien” era însoţită de textul “hmm… cred că ăsta este în mod oficial următorul meu film”.

Acţiunea din noul film al seriei “Alien” va avea loc la mulţi ani după cea din “Prometheus”, dar nu va avea nicio legătură cu povestea din continuarea filmului “Prometheus”, potrivit unor surse citate de Variety.com. Sequelul “Prometheus” va fi regizat de Ridley Scott.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>