Pages Navigation Menu

Un inginer roman a fost desemnat “”Fotograful anului 2014″

Un inginer roman a fost desemnat “”Fotograful anului 2014″

Un inginer roman a primit recent premiul “Fotograful anului 2014″ din Australia, competitie in cadrul careia au fost analizate peste 7500 de fotografii artistice realizate de fotografi semiprofesionisti si amatori din intreaga tara.

2

Foto: Mihai Florea

Mihai Florea, un inginer constructor roman de 47 de ani care traieşte de 17 ani in Melbourne, a primit recent premiul “Fotograful anului 2014″ din Australia, ce i-a fost acordat de revista  “Australian Photography + digital”, cea mai importanta publicatie de specialitate din tara, si a constat intr-un cec de 5000 de dolari si un aparat foto Olympus OM-D in valoare de 1495 de dolari.

fotograful anului

Juriul a selectat castigatorii in urma analizarii a peste 7500 de fotografii artistice realizate de fotografi semiprofesionisti si amatori din intreaga Australie. Florea a fost desemnat castigatorul absolut al concursului, precum si castigatorul categoriei pentru fotografii alb-negru. Au mai fost acordate premii pentru categoriile “Peisaj”, “Viata in Natura” si “Portret”.

“In concurs au intrat niste imagini cu adevarat extraordinare ale concurentilor, chiar nu ma asteptam la asa ceva. Este o onoare pentru mine si multumesc foarte mult organizatorilor”, a declarat Florea pentru australianphotography.com si citat de Mediafax.

Mihai Florea este casatorit si are doi copii, iar pentru el fotografia este o pasiune din copilarie, careia insa i s-a dedicat in mod deosebit in ultimii doi ani si jumatate.

  • 1
  • 2
  • 3

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>