Pages Navigation Menu

Un DJ roman poate ajunge la Red Bull Thre3style, Campionatul Mondial de DJ-ing

Un DJ roman poate ajunge la Red Bull Thre3style, Campionatul Mondial de DJ-ing

2013-08-lucky-bastid-homepage-banner

DJ romani, treceti la platane! 
Aveti sansa sa participati la Campionatul Mondial de DJ-ing, Red Bull Thre3style de la Toronto

Pentru prima oara in istoria Red Bull Thre3style, anul acesta, un DJ dintr-o tara care nu a avut calificari locale, printre care se Numara si Romania, poate participa la finala mondiala alaturi de ceilalti 22 de finalisti, prin proiectul Lucky Bastid. Evenimentul care va reuni cei mai buni DJ din lume va avea loc la Toronto, in Noiembrie. Castigatorul acestui wild card va avea ocazia sa petreaca o saptamana nebuneasca, plina de muzica si petreceri in cel de-al patrulea cel mai mare oras al Americii de Nord.

Ce trebuie sa faci?

· Uploadeaza un mix de 15 minute pana pe 30 August, ora 23.59 GMT, care sa respecte regulile Thre3style
· Un juriu format din experti va selecta cele mai bune 20 de seturi care vor intra intr-o competitie on-line. Timp de o saptamana, publicul larg va vota mixul preferat.
· Primii 3 DJ care vor avea cele mai multe voturi vor intra pe un short list, iar dintre acestia, Skratch Bastid (DJ Canadian, ambasador global Thre3style, precum si membru al juriuluiin finala mondiala), va decide cine castiga wild card-ul si isi face bagajele pentru Toronto.
Daca crezi ca poti face fata provocarii, atunci apuca-te de treaba! La Toronto te asteapta cinci nopti de petreceri in cele mai tari cluburi, unde vei avea ocazia sa performezi in fata miilor de iubitori de muzica, discutii zilnice cu experti din industria muzicala, sa nu mai mentionam networking-ul si faptul ca vei cunoaste unii dintre cei mai tari DJ din lume ;-)

Link upload: http://www.redbullthre3style.com/lucky-bastid-2013-application-form
Regulile Thre3style: http://www.redbullthre3style.com/page/about-red-bull-thre3style

Mai multe informatii pe: http://www.redbullthre3style.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>