Pages Navigation Menu

Un deliciu grecesc si la cafenele Starbucks din America

Un deliciu grecesc si la cafenele Starbucks din America

starbucks_danone

Romanul are o zicala foarte inteleapta: ,,Unde-s doi puterea creste”. Asa se intampla nu numai in viata de zi cu zi. In lumea business-ului pot exista astfel de exemple.

Doua companii s-au unit. Este vorba dupa cum veti vedea mai jos de o alianta franco-americana sau americano-franceza. Pe de-o parte avem lantul de cafenele Starbucks. Pe de alta parte avem producatorul de iaurturi Danone. Cele doua unite vor crea cel mai delicios iaurt ever.  Produsul finit va fi un desert pe baza de iaurt grecesc! Mmmm!!! Ce deliciu!!!  Desertul va purta  un nume extrem de ,,simbolic”. Se va numi: Evolution fresh, la fel ca sucurile cu acelasi nume. Din acest punct de vedere strategia de marketing nu este prea grozava. Dar ce mai conteaza! Important este sa fie sanatos si nu in ultimul rand DELICIOS. Sunt sigura ca asa va fi!

Iaurtul Evolution fresh se va vinde atat in cafenele Starbucks cat si in marile supermarket-uri.

Daca veti fi in Seattle in 2015 atunci veti avea parte de surpriza. Veti putea gusta in premiera faimosul iaurt grecesc. Pana atunci ne ramane sa  ne bucuram de celalte produse Starbucks si/sau Danone. Spre fericirea noastra gama este larga.

YOGURT-articleInline

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>