Pages Navigation Menu

Un copil de clasa a treia in Biroul Oval al lui Obama

Un copil de clasa a treia in Biroul Oval al lui Obama

 2

Copiii americani vor sa se implice in viata sociala si politica, iar initiativele lor sunt sustinute atat de parinti, cat si de insusi cel mai puternic  om al Planetei, Barack Obama.

Robby, numit si presedintele Kid, este elev in clasa a treia si visul de a se intalni cu presedintele Americii i s-a indeplinit. Doar ca el nu s-a multumit doar cu o audienta, ci a cerut ca toata intrevederea sa fie filmata.

Cei doi presedinti – unul mai tanar, celalalt mai in varsta – au discutat despre colaborarea dintre copii si adulti in scopul de a crea o lume mai buna prin adoptarea unei atitudini proactiva si acceptarea gramezilor de inspiratie care vor veni din partea celor mici, conform kidpresident.com

1

 Filmarea de mai jos este doar o parte din intalnirea presedintelui Kid cu Barack Obama, intalnire ce s-a desfasurat in Biroul Oval de la Casa Alba. Robby s-a acomodat nespus de repede in biroul controversat, a carui istorie a inceput in 1880, cand Regina Victoria i l-a oferit cadou lui Rutherfort B. Hayes (al XIX-lea presedinte SUA).

 

https://www.youtube.com/watch?v=TssZ9Uma1-w

 

Sursa foro: wivb.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>