Pages Navigation Menu

Un concert altfel

Un concert altfel

1500

Pe 29 august ora 21:00 la Journey Pub va avea loc concertul StereoCat. Jimmy Cserkesz la chitara, Gabriel Balasa la tobe si percutii si Catrinel Bejenariu- voce vor face un altfel de concert. Ei vor interpreta piesele lor , dar si piese cunoscute sau mai putin cunoscute ai artistilor Gala, Thom Yorke si Sade in stilul personal. StereoCat este un proiect nou al celor trei artisti care vor sa incurajeze muzica de orice fel, nu numai hiturile.

Ei sunt cunoscuti si activeaza in muzica underground, jazz si funk. Jimmy Cserkesz este cunoscut ca fiind chitaristul trupei Urma si colaborarile cu  trupa Slang, Luiza Zan si Viorica Pintilie. Catrinel Bejenariu absolventa a UNATC este vocalul Butterflies in My Stomach. Intre 2009-2011 a fost membru al formatiei Urma. Gabriel Balasa la tobe si percutii, a studiat percutia de la noua ani. A abordat stilurile afro, oriental, latin si samba. A colaborat cu Barbarossa, Vama, Byron si Blue Nipple Boy.

Intrarea este 20 de lei.

Sursa: evenimente.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>