Pages Navigation Menu

Un bebe in familia regala

Un bebe in familia regala

      Printul Albert al II-lea de Monaco si sotia sa Charlène au anuntat printr-un comunicat de presa ca asteapta un  bébé la sfarsitul acestui an, citeaza huffingtonpost.fr.

Printul-Albert-de-Monaco-si-Charlene-Wittstock-sunt--oficial--sot-si-sotie

       Zvonul ca printesa ar fi insarcinata a aparut  in urma unei vizite pe care cuplul regal a avut-o in Cantal, unde Charlène s-a simtit rau. Presa locala a relatat atunci ca pe langa problemele de sanatatea pe care ar putea sa le aiba, aceasta este si insarcinata.

       Dupa ce casa regala a facut public anuntul ca in luna decembrie a acestui an se va naste un mic nobil cu sange albastru, locuitorii Principatului Monaco s-au grabit sa-si exprime bucuria venirii pe lume al viitorului mostenitor din dinastia Grimaldi, veche de 700 de ani.  Nasterile se succed in familia de Monaco, Charlène mandrindu-se deja cu doi nepoti. Acum cateva luni, fiul printesei l-a nascut pe Sasha, iar în 2013, fiica acesteia a devenit mama lui Raphael.

60499233

       Albert al II-lea are doi copii, nascuti in afara casatoriei, dar pe care i-a recunoscut. Ei nu au statutul de copii legitimi si prin urmare nu sunt inclusi pe lista de succesiune. Printesa Charlène si prințul Albert al II-lea de Monaco s-au casatorit in vara anului 2011, cu o ceremonie fastuoasa in curtea palatului, in fata a 800 de invitati si sute de telespectatori.

Sursa foto: AFP

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>