Pages Navigation Menu

Un actor din “Goodfellas” cere 250 mil. de dolari producatorilor serialului “Familia Simpson”

Un actor din “Goodfellas” cere 250 mil. de dolari producatorilor serialului “Familia Simpson”

Frank Sivero, un star al filmului “Băieţi buni/ Goodfellas”, i-a dat în judecată pentru 250 milioane de dolari pe creatorii serialului “Familia Simpson”, pe care îi acuză că au introdus în acest show animat un personaj inspirat din mafiotul pe care el l-a interpretat în pelicula lui Martin Scorsese.

Sivero afirmă că personajul Louie, care a apărut de-a lungul anilor în 16 episoade din serialul “Familia Simpson”, a fost creat pe baza personajului său Carbone şi a sugerat că scenariştii show-ului animat au preluat această idee în perioada în care locuiau chiar lângă reşedinţa sa, în timp ce el pregătea acest rol pentru filmul lui Scorsese.

Actorul american, care a jucat în alte două filme celebre cu mafioţi, “Naşul” şi “Naşul II”, solicită daune în valoare de 250 de milioane de dolari şi plata cheltuielilor de judecată.

În filmul “Băieţi buni/ Goodfellas”, personajul Frankie Carbone este asasinat de un grup de mafioţi, iar trupul său este ascuns în congelatorul unei măcelării.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>