Pages Navigation Menu

Umor negru în mesajele informative de la metrou

Umor negru în mesajele informative de la metrou

 Amuzante, dar și ușor agresive, mesajele de informare gândite de autoritățile americane din Los Angeles au rolul de a-i determina pe călători să fie mai atenți când circulă cu mijloace de transport în comun.

Umor negru în mesajele informative de la metrou

Umor negru în mesajele informative de la metrou

În urma multiplelor accidente de la metrou, care au avut loc după ce călătorii au fost distrași mai ales de telefon, autoritățile americane din Los Angeles au găsit cea mai amuzantă și eficientă cale de informare în ceea ce privește măsurile de siguranță din timpul calatoriei cu trenul.

Presa internațională scrie că „este în regulă să râzi, câtă vreme ai recepționat mesajul reclamelor”, conform cnn.com, citat de hotnews.ro.

Aceste reclame au un conținut ușor agresiv, dar în același timp umoristic, întrucât am dorit ca mesajul nostru să fie recepționat de către public, a declarat Mark Ridley-Thomas, președintele companiei de transport Metro Los Angeles, într-un comunicat de presă.

Reclama 1:

Reclama 2:

Sursă: http://www.hotnews.ro

Citește și: RATB pune în pericol viața călătorilor (video)

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>