Pages Navigation Menu

Turiștii care ajung la mare de Rusalii, așteptați la prima etapă din Smart Driving Series

Turiștii care ajung la mare de Rusalii, așteptați la prima etapă din Smart Driving Series

smart driving series

Turiștii care vor petrece minivacanța de Rusalii pe litoral vor avea parte de un week-end plin de adrenalină la Constanţa, pe un circuit special amenajat în parcarea unui mall din municipiu urmând să fie organizată prima etapă a “Smart Driving Series”, dedicată profesioniștilor, dar și amatorilor.

“Smart Driving Series îşi propune să asigure un cadru profesionist pentru participanţii amatori, care vor să petreacă un week-end departe de stresul şi rutina din timpul săptămânii, cufundaţi în propria pasiune pentru viteză, dar în condiţii de siguranţă maximă. De asemenea, vrem să oferim o oportunitate tinerilor care îşi doresc o carieră în motorsport, dar nu au avut şansa de a demonstra şi evidenţia abilităţile lor, din cauza costurilor impuse de campionatele naţionale”, a declarat managerul Smart Driving, Andrea Fogliazza, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Smart Driving Series este singura competiţie dedicată pasionaților de viteză cu experiență, dar și tinerilor aspiranți la o carieră în domeniul motosport. Unul dintre punctele de atracţie ale campionatului Smart Driving Series din acest an este prezenţa pe pistă a opt maşini BMW Seria 2 Coupe versiune 228i, model lansat în 2014.

Automobilul în format standard are 245 de cai putere, atinge 100 km/h în 5,8 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/h. Pentru Smart Driving Series, toate cele opt maşini au fost modificate în aşa fel încât să asigure siguranță maximă participanților.

Programul pentru public va debuta sâmbătă, 30 mai, de la ora 09.00, prima zi de concurs fiind programată să se încheie în jurul orei 19.00, pentru ca apoi întrecerea să revină duminică, între orele 09.00 – 17.00. Ulterior, de la ora 18.00, va fi organizată festivitatea de premiere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>