Pages Navigation Menu

Tunelul dragostei din Ucraina – un loc unic in lume

Tunelul dragostei din Ucraina – un loc unic in lume

tunelul dragostei 1

La prima vedere pare doar o cale ferata care isi face loc printr-o padure, ceea ce nu este, desigur, nimic neobisnuit. Dar daca crengile copacilor iau forma trenului, ca un tunel de coroane, atunci cu siguranta locul nu va trece neobservat.

         Situat in apropiere de localitatea Klevan, din Ucraina, Tunelul dragostei s-a tranformat intr-o atractie unica in lume, vizitat de perechi de indragostiti, dar si de fotografi in cautarea ineditului. 

            Tunelul vegetal de culoarea smaraldului s-a format pe sinele de tren, prin unirea ramurilor de copaci, intr-o forma aproape perfecta. In timpul lunilor calduroase acestea formeaza o imagine pe cat de feerica, pe atat de romantica.

Legenda spune ca tunelul indeplineste dorintele indragostitilor. Acestia vin aici pentru a-si destainui dorintele si numai daca dragostea lor este sincera acestea se implinesc, devenind realitate.

 

Sursa: evz.ro

Surse foto: evz.ro; metropotam.ro

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>