Pages Navigation Menu

Trupa HIM va concerta la Timişoara, pe 31 iulie

Trupa HIM va concerta la Timişoara, pe 31 iulie

him-band

HIM, una dintre cele mai aclamate formaţii rock din Finlanda, revine în România, după nouă ani de absenţă, urmând să susţină un concert în Parcul Rozelor din Timişoara, pe 31 iulie, potrivit organizatorilor evenimentului, Phoenix Entertainment.

Evenimentul este prezentat de Phoenix Entertainment împreună cu Primăria Timişoara, marcând astfel primul pas pe care organizatorii şi administraţia locală îl fac în demersul de a crea un nou centru de concerte care să fie vizitat de cei mai buni artişti ai lumii, potrivit comunicatului organizatorilor.

HIM este una dintre cele mai aclamate formaţii din Finlanda, iniţiatori ai genului love metal, o combinaţie interesantă între rock alternativ, gothic şi melodic heavy metal, greu de clasat de critici.

Parcul Rozelor, în care va avea loc concertul trupei HIM, reprezintă un spaţiu în care cresc peste 1.200 de soiuri de trandafiri şi i-a conferit Timişoarei renumele de oraş al trandafirilor.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro, primele 1.000 de bilete putând fi achiziţionate la preţul promoţional de 115 lei, urmând ca, după terminarea acestora, tichetele să coste 135 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>