Pages Navigation Menu

“True Detective”, cel mai bun serial internaţional la gala BAFTA TV Awards 2015

“True Detective”, cel mai bun serial internaţional la gala BAFTA TV Awards 2015

true-detective

Serialul “Detectivii din Louisiana/ True Detective”, realizat şi difuzat de postul HBO, s-a impus la categoria “cel mai bun show internaţional” la ediţia 2015 a galei BAFTA TV Awards, care a avut loc duminică seară la Londra, relatează Reuters.

Primul sezon al serialului “True Detective” i-a avut în rolurile principale pe actorii Matthew McConaughey şi Woody Harrelson, interpreţii a doi poliţişti din statul american Louisiana, care au reuşit să prindă un criminal în serie după o anchetă care a durat 17 ani.

Jason Watkins l-a învins pe mult mai cunoscutul Benedict Cumberbatch în cursa pentru obţinerea trofeului aferent categoriei “cel mai bun actor”, graţie evoluţiei sale din serialul “The Lost Honour of Christopher Jefferies”, un show inspirat din evenimente reale, care prezintă povestea unui bărbat acuzat pe nedrept de o crimă. Aceeaşi producţie s-a impus şi la categoria “cea mai bună mini-serie TV”.

Gala BAFTA TV Awards 2015 a avut loc la Theatre Royal Drury Lane din Londra şi a fost prezentată de Graham Norton.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>