Pages Navigation Menu

Trucuri pentru 40

Trucuri pentru 40

Annex - Greer, Jane (Out of the Past)_02

Departe de a imi dori un cliseu si de a ma pierde in teorii preconcepute cum ca la mirajul 40-ilor trebuie numaidecat sa bifezi campurile: familie, copii si … bucatarie, mama mi-a demonstrat mereu ca nu merita sa pastrezi etalonul daca nu el te duce in Wonderland. Suntem liberi sa ne trasam scopuri cu ce culori si arome de drajeuri vrem noi, dar la varsta de 40 de ani cred cu tarie ca trebuie sa fi invătat deja ceva lucruri care sa ne ajute sa stralucim inca alti 40 de atunci incolo.
Influentele artificiale ar trebui sa ramana la acelasi nivel. Nu cred ca reuseste cineva sa te convinga sa nu-ti doresti pierderea celor 30 cm din talie daca ti-ai planificat asta.
Emotivitatea este un impediment in ceea ce ti-ai dori sa fii. Nu dai cadou propria programare la cosmetica vecinei careia i s-au umplut porii cu praf de la atatea covoare batute.
Schimbarile de look sunt vitale; te ajuta sa iti descoperi propriul stil si o imagine confortabila. Ochelarii cu ‘ata’ medicinala pana si bunica i-a gasit hidosi. Nu-ti doresti sa ti se aproximeze prin adaos cifra care iti completeaza varsta in buletin.
Este de apreciat cordialitatea la un moment dat. De-a dreptul nerecomandat sa storci lacrimi prietenelor de pocker dupa ce ai povestit istoria romantata a unui safari, asa ca o gluma buna este mereu bine venita cand petrecerea e pe cale sa se ruieze curand si irevocabil.

Intalnesc uneori oameni care imi ridica sprancenele in ton de placere ascultandu-i si m-am tot intrebat de ce. La o analiza mai atenta mi-am dat seama de trucurile care ii fac atat de speciali. Asa ca am punctat câteva aspecte pentru cei care inca isi mai pun intrebari, aceleasi intrebari .

Sursa foto: http://www.obit-mag.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>