Pages Navigation Menu

Trezeste puterea subconstientului

Trezeste puterea subconstientului

  Calatorie spirituala cu 7 opriri

            Ti s-a intamplat vreodata sa stii dinatinte ca telefonul va suna? Sau ai stiut exact ce urma sa zica altcineva? Ai visat vreodata ceva ce avea sa se intample? Unii oameni sunt numiti “spiritisti”, dar adevarul este ca suntem cu totii intuitivi – intr-o mai mica sau mai mare masura, desigur. Urmand anumiti pasi, abilitatile tale de “spiritist” se vor imbunatati si se pot dovevi chiar folositoare in viata de zi cu zi.

psychic-powers

            1.Meditatie

            In intreaga lume, meditatia se practica in diferite moduri; insa un lucru este sigur: pacea interioara este primul pas catre a intelege ca persoana ta nu se definteste prin gandurile tale. Gandurile exista pur si simplu: sunt vazute ca o decodare a energiilor; unii oameni reprezinta prisme care faciliteaza aceasta transformare, la altii se intampla mai greu.

            2.Instinctul                                                                                                                    

            Multi oameni au avut parte de experiente neplacute pentru ca s-au lasat purtati acolo unde i-a dus viata. Exista o diferenta clara intre lasa lucrurile sa-si urmeze cursul firesc si a-ti asculta instinctul. Multi oameni isi ignora instinctul si aleg sa mearga pe cel mai sigur drum – propabil alegerea la care si ceilalti se asteptau de la ei. Aminteste-ti ca drumul cel mai putin strabatut are nevoie sa fie scos la lumina. Poti face tu asta, pentru ca altii, dupa tine, sa faca aceeasi alegere, cu mai putina frica.

            3.Creativitatea

            Creativitatea ta – oricat de mica ar fi doza – reprezinta un element important in calatoria ta spirituala catre interior. Creativitatea se poate manifesta prin inventii, discursuri bine realizate si sustinute, arta – practic, oricum! Capacitatea ta de a fi creativ este ea insasi o energie si, ca atare, va avea un impact puternic asupra celor din jur!

            4.Cursuri

            Multi spiritisti buni dau cursuri pentru a-i ajuta pe altii sa-si descopere si sa-si dezvolte abilitatile. Exista si cursuri online, la fel de eficiente ca cele predate fata in fata. Cauta profesorii si cursurile care ti se potrivesc cel mai bine – asculta-ti instinctul pentru asta! Evita profesorii care isi impun viziunea si nu te lasa sa-ti creezi una proprie. Vei gasi un profesor spiritual ideal care te va indruma in directia corecta.

            5.Comunicarea cu sufletul

            Daca incepi aceasta explorare interioara, trebuie sa stii ca spiritul tau lucreaza in moduri misterioase in beneficiul tau. Poate suna nebuneste, dar vorbind cu tine insuti iti poti dezvolta capacitatea de a fi intuitiv.

            6.Jurnalul viselor

            Visul este singura existenta plata menita sa oglindeasca subconstientul. Starea de vis permite mintii sa se relaxeze si ies la iveala lucruri si situatii insemnate, care iti dau de gandit. Visele se uita repede, dar daca le scrii intr-un jurnal le poti pastra oricat. Daca iti antrenezi atentia si reusesti sa o folosesti in timpul starii de vis, poti patrunde in “subconstientul colectiv” (planul astral). Cand ajungi la acest nivel, puterea subconstientului tau sporeste.

            7.Chakre

            Chakrele sunt puncte de energie din corp care iti pot oferi acces la informatii de natura spirituala. Sistemul chakrelor nu trebuie neglijat. Intelegerea energiilor lor reprezinta un pas esential in declansarea puterilor care zac in subconstientul tau.

Sursa: http://www.spiritscienceandmetaphysics.com

                

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>