Pages Navigation Menu

Trei zile de doliu național | Club Colectiv

Trei zile de doliu național | Club Colectiv

Ceea ce ar fi trebuit să fie o sărbătoare s-a transformat într-o tragedie. Președintele Klaus Iohannis a decretat trei zile de doliu național în memoria victimelor incendiului din Clubul Colectiv.

doliu

Concertul de lansare de album al unei trupe tinere de rock, Goodbye To Gravity, a sfârșit prin moartea chitaristul Vlad Ţelea și a altor 26 de persoane. În urma aceluiași incendiu,  conform Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență din MAI, Raed Arafat, 186 de persoane au fost rănite, din care 146 sunt internate în prezent la spitalele din Capitală.

Sâmbătă, Guvernul României a decretat zilele de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie drept zile de doliu naţional, în cadrul unei şedinţe de urgenţă, când a fost discutată situaţia creată după incendiul devastator produs vineri seara la Club Colectiv din Capitală.

Ultima data în România a fost decretat doliu național în ziua de 26 iunie 2013, în semn de respect față de cei 18 români care și-au pierdut viața în accidentul de autocar din Muntenegru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>